Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


Channel Description:

Finn din neste drømmeferie!
  0 0

  Bør du velge charter eller bestille reisen på egenhånd, les tipsene her. Det finnes både fordeler og ulemper med begge måtene å reise på. Charterferier er ofte billigere og enklere å forholde seg til, samtidig som kvaliteten er god når du velger rett turoperatør. Bestiller du selv, har du derimot større frihet og slipper å møte naboen i resepsjonen. En god ferie er som regel avhengig av at man planlegger godt. Samtidig lønner det seg som oftest å slå til på de beste tilbudene. Tommelfingerregelen er den at jo tidligere du bestiller, jo mer får du for pengene. Her er noen ting du bør tenke på når du skal velge om du vil på charterferie, eller bestille selv.

  Charter ofte billigst og enklest


  Fordelene med charterturer og pakkereiser er åpenbare. Du slipper å sysle med flere ting og kan konsentrere deg om å finne det ene rette tilbudet. Du kan enkelt sammenlikne pakker til samme destinasjon, og deretter velge den som passer deg. Til sydenturer er nok charterferier langt mer populære enn å bestille selv. Kravene er litt annerledes enn til enkelte andre ferier; vi vil ha godt hotell, god mat og kort vei til stranda. For familieferier og gruppereiser er også charter ofte å foretrekke. Mange turoperatører har egne løsninger og tilbud som er spesialtilpasset folk som reiser sammen med barn eller i grupper. En annen fordel med charterreiser er at de gir litt høyere forbrukersikkerhet. Du misser ikke en flyforbindelse hvis du først har møtt opp i riktig tid. Du har også kun en instans å klage til dersom du ikke fikk det du betalte for. Som regel er charterferier billigere enn om du bestiller selv. Dette er ikke alltid rett, men om man sammenlikner punkt for punkt, kommer charter oftest billigst ut.

  Bestille selv gir økt frihet


  Å bestille en pakketur eller en luksuriøs charterferie til syden er som regel billigere og tryggere enn om du ordner alt på egenhånd. Men det finnes unntak. Spesielt dersom du vil reise til en storby eller lignende. Der kan det lønne seg å ta forhandlingene med hotellet på egenhånd. Er du tidlig ute, kan du også finne svært gunstige tilbud på fly. Bakdelen er som nevnt, dersom noe går galt, er det litt vanskeligere å ordne opp selv, og du har kanskje flere instanser du må henvende deg til. En klar fordel med å bestille hotell på egenhånd er at du selv har bedre kontroll på bydelen du bor i. Har du litt lokalkjennskap, eller finner tips på nettet, kan du booke hotell akkurat i det området du ønsker å utforske. Du står også friere dersom du for eksempel bestemmer deg for å ta et par dager ekstra. Uansett hva du velger, ordner du neste tur enkelt på nettet. Deretter er det bare å begynne å glede seg!

  chartertur eller bestille selv


  0 0

  London er som skapt for en luksuriøs weekend sammen med en du er glad i. Er det noe engelskmennene kan, så er det å by på unike opplevelser i glamourens fortegn. London er kanskje den mest innflytelsesrike byen i verden når det gjelder det gode liv. Dersom lommeboka tåler det, her finner du sødmen du neppe har opplevd før.

  Det finnes ikke mange storbyer som kan by på den samme variasjonen som London. Er du moteinteressert og glad i å shoppe, er dette mekka for deg. Foretrekker du spennende arkitektur? Dra til London! Luksushotell og mat i verdensklasse, sier du? Da vet du hvor du skal dra, nemlig London. For å tone det hele litt ned, få med deg en fotballkamp på Highbury eller Stamford Bridge. Uansett hva du velger å foreta deg, i denne byen er det nesten umulig å kjede seg.

  Bo som dronningen

  I London kryr det av hoteller i alle slags prisklasser. Skal du først flotte deg og bo staselig, velg gjerne en av klassikerne. The May Fair Hotel er populært blant de som gjerne vil ha tilgang til luksuriøse spa på hotellet, mens for eksempel The Rubens At The Palace gjerne velges for sin storslåtte og klassiske arkitektur. Det mest ikoniske er kanskje The Savoy, som har huset kresne gjester helt siden 1889. Hotellet ble nylig restaurert for intet mindre enn en milliard norske kroner. Du mangler neppe noe når du bor på The Savoy! Hotell i London er noe rimeligere enn i Norge, men du kan spare betydelige beløp på å booke i god tid før du reiser, spesielt for luksushotell.

  Velg og vrak blant gode restauranter

  London vasser i stjerner fra Michelin-guiden. I tillegg er dette en smeltedigel av inspirasjon fra alle verdens hjørner. Uansett hvilket kjøkken du foretrekker, London har det i rikt monn. Spesielt anbefales de mange asiatiske og mer eksotiske alternativene, eller mer hippe fusionrestauranter der presentasjonen er nærmest like viktig som smaken. Sørg for å booke i tide! Londonerne liker å gå ut og spise, og de beste restaurantene fylles raskt opp.

  Verdens beste shopping?

  Med legendariske varemagasiner som Harrods, Selfridges, samt handlegatene Oxford Street, Regent Street og strøket Covent Garden, blir London nærmest uslåelig på shopping. Er du mann med sans for klassisk eleganse, er det så godt som påbudt å skaffe seg en skreddersydd dress fra en av de mange butikkene i Savile Row. Mer engelsk blir det ikke, og heller ikke mer elegant. For å sette det i et tidløst perspektiv; smokingen ble oppfunnet her av Henry Poole & Co.

  luksushotell i london


  0 0
 • 10/03/14--11:00: Luksusweekend i Las Palmas
 • Mange forbinder Las Palmas med sydenferie, men det er så mye mer. Med det rette hotellet kan du få en luksusweekend i Las Palmas som vil la deg lade batteriene i fred og ro. Det er bare snakk om å velge det rette hotellet, nært stranden men uten bamseklubb: et hotell som skjemmer deg bort så du kan nyte en weekend i fred og ro. Det er nemlig stor forskjell på den "turistifiserte" sydenden av Gran Canaria og hovedstaden på nordsiden av øya.

  Glem alle sydenferier du har vært på, enten som barn eller som en familie. En luksusweekend uten barn, vil la deg oppleve Las Palmas på en helt ny måte. Du kan vandre gatelangs og beundre de mange flotte glassvinduene i kirkene. Se på de hvitkalkede bygningene og besøke små butikker i bakgater. Las Palmas har så mye mer å by på enn bare sol og varme. Den botaniske hagen i Arucas (rett utenfor byen) er et fantastisk eventyrlandskap som anbefales på det sterkeste. I tillegg bør du se Santa Ana katedralen, Museo Canario og Casa de Colon (Columbus-museumet) om du er i nærheten av hovedstaden Las Palmas de Gran Canaria. Glem heller ikke å slappe av på en av Europas flotteste bystrender Playa de Las Canteras. For å få til den perfekte luksusweekend, husk å gjøre litt forarbeid og bestem deg for hva du vil se og finn det rette hotellet.

  Hotell og avslapping


  Om du reiser fra Norge på langweekend eller ferierer fra før på Gran Canaria, vil en tur til Las Palmas være en kjærkommen avbrytelse i hverdagen. For å anbefale noen skikkelig gode hoteller vil vi først og fremst be deg se på det ærverdige Hotel Santa Catalina som ligger ved den eldre bydelen Triana, og er et klassiskt 5 stjerners hotell med alle fasiliteter. Frokostbuffeten er helt fantastisk, og det er forøvrig resten av hotellet også! Vil dere heller bo nede på stranden Las Canteras er Hotel Sercotel Cristina (tidligere Reina Isabel) vår favoritt. Hotellet ligger helt nede på strandpromenaden med kjempeutsikt over stranden (husk å velg utsikt mot stranden når du bestiller). Restauranten i 8. etasje var i hvert fall en av de beste i hele Las Palmas og selv om hotellet kanskje er nærmere 4 enn 5 stjerner, har det den absolutt beste beliggenheten på stranden.

  Uansett hvor du velger å bo i Las Palmas, vil det være mye å se. Dette er langt fra det vi er vant med i det kalde nord. Derfor kan det være lurt å ikke legge opp til for mange aktiviteter. Spør gjerne de som jobber på hotellet hva de anbefaler. De forteller mer enn gjerne om små perler som andre kanskje går glipp av. Legg inn godt med pauser og gjerne noen spa behandlinger på hotellet. De aller fleste 5-stjerners hotellene har spa i nærheten, om ikke i selve bygningen. Husk, dette er din ferie!

  Lei en bil


  Hvis du vil se litt ekstra, er det å anbefale at du leier en bil. Snakk med hotellet og de vil kunne gi deg gode råd om turer du kan kjøre på nordsiden av øya. Det er alltid mulig å ta offentlig transport, men en bil lar deg oppleve mer. Gjør det til en opplevelse og ikke vær redd for å kjøre deg bort. Med litt engelsk, mange håndbevegelser og ikke minst, tegnede kart, hjelper lokalbefolkningen deg hjem igjen så du kan nyte solnedgangen sittende ved bassenget med tærne i vannet. Bestiller man bil og hotell god tid i forveien, er det ofte mange penger å spare. God weekendtur til Las Palmas!

  luksusferie i las palmas

  0 0
 • 11/25/14--03:00: Fotballtur til Barcelona
 • Da var det på tide for Luksusreiser å dra på høstens første fotballtur, og vi valgte igjen å reise til Camp Nou og Barcelona. Timingen med akkurat denne hjemmekampen var jo helt upåklagelig, men vi kommer tilbake til fotballen litt senere… Vi har jo tidligere skrevet om anbefalte hoteller i Barcelona hvis du er ute etter noen skikkelige luksushoteller, men vi valgte denne gangen å bo rett ved siden av Camp Nou, og da er NH Stadium (tidligere NH Rallye) det beste valget. Hotellet ligger i Travessera de Les Corts bare 150 meter bortenfor stadion, og har en helt grei firestjerners standard. Du kommer deg enklest dit fra flyplassen med en kort taxitur som koster rundt 30 euro, hvis dere ikke heller foredrar å bestille å bli hentet i en limo som står å venter ved ankomst til BCN.

  Les Corts er et litt mer avslappende område i Barcelona, et stykke lenger opp i byen og unna de mer turistifiserte gatene rundt Plaça Catalunya og La Rambla. Her blir du ikke plaget av lommetyver eller andre utriveligheter, du treffer ikke like ofte på andre turister (bortsett fra ved Camp Nou) og kan nyte av det mer genuine og lokale Barcelona. Den sene lunchen på fredag tok vi på Lizarran noen hundre meter nord for hotellet ved Les Corts metrostasjon, hvor du enkelt plukker pintxos i baren, og betaler etter hvor mange tannpirkere du har igjen på tallerkenen. For å få unnagjort den obligatoriske shoppingen er El Corte Ingles og L’illa oppe i Avd. Diagonal bra valg når man bor i dette området. Til slutt på kvelden hadde vi reservert bord på den vietnamesiske restauranten ME som er helt fantastisk, husk bare å bestille bord på forhånd, noe de hjelper til med i resepsjonen på hotellet.

  Lørdag var det kampdag, men matchen startet ikke før 20.00, så det passet bra å være litt turist fram til da. Å hva gjør man med noen timer til overs i Barcelona? Hvis du ikke har vært i byen før, bør du i hvert fall få med deg La Sagrada Familia, kirken som ble konstruert av Antoni Gaudí for over 130 år siden, og som fortsatt er under bygging. Vi tok t-banen fra Les Corts noe som tar et kvarters tid, og brukte dagen på å rusle tilbake til sentrum og Barri Gòtic hvor det er bare å velge å vrake blant alle tapasbarene. Prøv å finn fram til Plaça del Pi inne i gamlebyen hvis du vil sitte å slappe av litt, eller gå en tur ned til Plaça Reial. Fra sentrum er det veldig greit å ta en taxi tilbake til hotellet, før man gjør seg klar til kveldens match.

  På søndag etter frokost passet det bra med en omvisning på Camp Nou og et besøk til museumet hvor dere kan se alle pokalene som klubben har vunnet opp gjennom årene, samt masse annet. Her kan du blant annet se de 4 gullballene som Messi har vunnet til nå, før man avslutter rundturen inne i FC Barcelona Megastore.

  Og kampen lurer du kanskje på? Sevilla ble slått 5-1 etter tre mål av Leo Messi, som gjorde han til tidenes toppscorer i La Liga med hele 253 mål. Ikke så dum kamp å gå på det nei! Kanskje var ikke dette en ordentlig luksusferie, men som fotballreise var den i alle fall midt i blinken.

  camp nou barcelona


  0 0
 • 02/23/15--10:45: Luksusweekend i New York
 • New York er kanskje den mest kjente byen i USA. Ikke bare har den store skyskrapere, flotte museer, men den har en helt egen atmosfære. Dette er en by som aldri sover! Sjekk inn på et av de mange luksushotellene i New York for en weekend du ikke vil glemme! Med direktefly fra Norge med både SAS og Norwegian, har det nå blitt enda enklere å skjemme seg bort en helg i denne fantastiske storbyen.

  Luksusweekend i New York


  New York er en by full av kontraster, både menneskelig og arkitektonisk. Skyskrapere og gamle bygninger skaper en spennende dynamikk som reflekteres i befolkningen. For New York trekker til seg drømmende kunstnere og tøffe businessmenn. I tillegg er det en stor tilstrømning av folk fra andre land eller fra USA. Dermed kan man høre både kinesisk og spansk i tillegg til engelsk på gatene i New York.

  Finn det perfekte luksushotellet i New York


  Bygningene i New York strekker seg mot himmelen nettopp fordi det er trangt om plassen. Derfor er det luksushotellene i New York som gir deg den største plassen for pengene. Her kan du virkelig sparke skoene av deg etter spennende dag med sigthseeing og shopping og nyte en luksusbehandling. For amerikanerne kan dette med å skjemme bort kundene! Velger du et luksushotell sentralt i New York, kan du nyte en kopp kaffe eller varm te om morgen og se på det yrende menneskehavet utenfor vinduet ditt

  Shopping og sightseeing


  Det er helt utrolig hvor mye man kan se bare ved å vandre gatelangs i New York. En weekend bør nytes og ikke stresse fra sted til sted, så ta beina fatt og bruk gjerne undergrunnen. Den er grei å finne ut av, spesielt hvis du spør deg litt for på hotellet før du drar ut for dagen. Det er selvsagt mange steder man kan peke ut som spennende å besøke, men en tur gjennom Central Park er absolutt å anbefale. Dette gir et spennende glimt av New Yorks sine mange sider og er mye større enn man skulle tro. Kontrasten mellom et sydende liv med tutende biler og folkemengder og roen i Central Park må oppleves.

  Shoppingmuligheter finner du alle steder, men spesielt mye å se på Fifth Avenue.  Husk bare å tipse rikelig, mange har ingen annen inntekt enn tips. Når du velger ditt hotell i New York, så husk å velge et med spa og gjerne restaurant. Da har du alt du trenger på et sted for den perfekte weekend i New York.

  new york skyline


  0 0
 • 04/08/15--09:34: Luksusweekend i Madrid
 • På dagtid er Madrid byen for ekstravagante palasser, vakre parker og plazas som tar pusten fra en. Natten eies derimot av ”los gatos” – ”kattene” som byens festglade innbyggere kalles. De historiske gatene fylles med glade mennesker på vandring fra barer og klubber som har ingen intensjoner om å stenge for tidlig. Les her om den perfekte weekenden i glamorøse Madrid!

  Luksusreise til Madrid


  Det er ikke uten grunn at spanjolene liker å ta seg en siesta midt på dagen. Ikke bare er dette et godt valg ut i fra menneskets biologiske klokke, det gir også plenty overskudd til lange kvelder på spennende restauranter og barer. Madrid er et mekka for den som liker å flotte seg med god mat og drikke, samt bo standsmessig på luksuriøse hoteller. Hvis du tidligere bare har vært på Mallorca eller Kanariøyene, er et besøk til Spanias hovbedstad en helt annen verden. Pulsen i Spanias hovedstad er vill og utfordrende, og noe enhver traust nordmann burde unne seg å oppleve på egen hånd. Ta med en du er glad i og nyt noen herlige dager i Kongens by!

  Bo på de beste hotellene


  I Madrid finner du et vell av luksuriøse hoteller med fantastisk god service. De aller fleste er å anbefale, men skal du først bo på et fem-stjerners hotell, hvorfor ikke velge en av klassikerne? Hoteller som Hotel Ritz Madrid eller Gran Melia Felix og Wellington Hotel byr ikke bare på uovertruffen service, men storslått arkitektur i tillegg. Den klassiske elegansen er til å ta og føle på, og innbyr til pene manerer og ekstravagant bekledning. Blant de mer urbane og hippe designerhotellene blir ofte Silken Hotel Puerta America Madrid og Urban Hotel Madrid nevnt. Disse er ofte tiltalende for oss skandinaver som liker det minimalistiske og enkle, men samtidig luksuriøse og stilrene.

  Gourmetrestauranter og tapas


  Den velkjente Michelin-guiden forteller at Madrid kan silte med hele 9 restauranter som har mottatt stjerner i guiden. Fem av disse har to stjerner, mens restauranten Diverxo har tre, en nærmest uoppnåelig bragd. Spansk mat er fantastisk, og ingenting er bedre enn når den serveres av dyktige kokker på velrennomerte restauranter. Skaff deg bord på for eksempel Sergi Arola eller La Terraza del Casino, og opplev herlighetene selv.

  For enkle lunsjer kan man gjerne prøve de utallige og hyggelige små tapasbarene, der du nyter en god Cava sammen med fingermat i verdensklasse. Etterpå gjør du som Madrids ”Los Gatos” – henger på en av de hippe barene med en god og gammel Calvados i hånda. Madrid er en særdeles spennende og populær by, så det klnner seg alltid å booke hotell og restauranter på forhånd. Jo tidligere du er ute, desto mer penger er det å spare på hotell og fly.

  luksusferie madrid


  0 0
 • 04/12/15--05:58: Luksusweekend i Roma
 • Roma var i mange hundre år den mest innflytelsesrike byen i Europa.  Europa så mot Roma for kulturell inspirasjon, både positivt og negativt. Ting har endret seg, men fremdeles er Roma viktig i Europa. Byen er kjent for mote, historie og ikke minst et svært spennende reisemål. Turister strømmer til Roma for å shoppe, se monumenter og nyte en avslappet weekend på et fantastisk hotell.

  Dra på luksusweekend til Roma


  Overalt i Roma finner ser du sporene etter romerske suverene planleggings evner. Akvedukter, lange rette veier og flotte byggverk har overlevd tidens tann, et bevis på suveren ingeniørkunst. Nærmer man seg bygrensen kan man få et glimt av Pavens bakgård i Vatikanstaten. Den katolske kirkes innflytelse er tydelig overalt i Roma og de mange vakre kirkene er verdt et besøk. Husk og å sette deg ned på en av de mange utendørs kafeene og se på livet.

  Bo sentralt på et 5-stjernes hotell i Roma


  Når du bor sentralt i Roma har du kort vei til alle de store turist attraksjonene, men og til mange av de mindre kjente perlene. Besøk Santa Maria della Concezione, som ble styrt av kapucinermunkene. Her kan bør du besøke krypton under og la deg skremme av kapucinermunkenes mange nifse skjelettornamenter.

  Se oversikten over hoteller i Roma her.

  Hvis dette ikke helt faller i smak, anbefales en tur til Giolitti eller Il Gelato di San Crispino. Dette er restaurantene som italienerne selv fortrekker, noe som betyr autentisk, italiensk mat. Husk bare å spørre hotellet om å bestille bord så det ikke blir en bomtur. Hvis ditt hotell ligger lenger langt fra disse to restaurantene, så be gjerne om anbefalinger i resepsjonen. Det som er sikkert er at uansett hvor du velger å spise, vil du garantert få smake spennende, italiensk mat.

  Finn det spesielle og særegne i Roma


  For de som er glad å gå i butikker, har Roma absolutt et stort utvalg. Gå gjerne litt utenfor de store handlegatene. Sidegatene rommer spennende og særegne butikker, med alt fra billige reproduksjoner til spennende og særegne bruksgjenstander. Husk å prute litt på prisene, det er forventet og ikke minst, morsomt. Husk å skrive ned navnet på hotellet slik at du kan ta en drosje tilbake når du er fornøyd med dagens fangst. Når du så kommer tilbake til hotellet, er det absolutt på tide å avslutte luksusweekenden med en herlig middag. Roma er en populær by, så sørg for å bestille reisen god tid i forveien!  0 0

  Berlin er en spennende hovedstad, gjennomsyret av historie, og med et blikk mot fremtiden. Byen full av kontraster er et perfekt reisemål for en luksusweekend borte fra hverdagen. Les videre for å få vite mer om hvordan du kan få den perfekte luksusweekend i Berlin for en rimelig pris.

  Luksusweekend i Berlin

  En luksusweekend på et 5-stjernes hotell midt i Berlin er overraskende rimelig og et perfekt utgangspunkt for en perfekt helg. Fra sentrum kan man enkelt nå alt innen kultur og shopping, noe for enhver smak. Berlin er langstrakt, så bruk kollektiv transport og sightseeingbusser for komme deg rundt. Besøk viktige monumenter fra krigens dager, både 2. Verdenskrig og Den Kalde Krigen. Få og med deg det nye Berlin, med moderne bygninger og spennende arkitektur. Berlin sin herlige blanding av gammelt og nytt må oppleves.

  Bo sentralt på Adlon Kempinski, et 5-stjerners hotell


  Sentralt i Berlin finner man hotellperler som gir privatliv, midt i en spennende by. Ta en tur og besøk f.eks. Potsdamer Platz. Dette er blitt Berlins nye sentrum med kinoer, teater samt spennende barer og restauranter. Området er omkranset av fantastiske arkitektoniske byggverk som markere Berlins fremtid. Sug til deg atmosfæren mens du nyter en lett lunsj på en av de mange restaurantene eller en av de mange kaféene. Herfra kan du gå videre til Kulturforum ved Sigismundstraβe. Der finner du museer og ikke minst Zoologischer Garten, Tysklands eldste og beste dyrehage. Denne er verdt et besøk selv uten barn. For en helt annen opplevelse anbefales bohembydelen Kreuzberg. Der finner man perler i små butikker og spennende spisesteder. Berlin er byen med en helt spesiell stemning, og innflytelser fra hele verden samlet i et relativt lite område.


  Shoppingen avsluttes med spa-behandling på hotellet

  Hva er vel en luksusweekend uten spa? Mange av de bedre hotellene i Berlin har egne spa-avdelinger. Dette er perfekt etter en lang dag med shopping i Arkaden ved Potsdamer Platz og langs Kurfürstendamm. Disse to paradegatene har et spennende utvalg av butikker, i tillegg til gode restauranter. Hotellene i 5-stjerners kategorier har ofte en spa, så man får alt under samme tak. Enkelt og ikke minst avslappende. Avslutt dagen med en tur ut på byen i Berlin. Det er mange kjente og ikke minst gode utesteder med livemusikk. En perfekt avslutning på en perfekt dag. Fra Norge går det daglige avganger direkte til den tyske hovedstaden. Er du ute i god tid med bestillingen, kan du spare mye penger. Så bestill nå og unn deg en luksusweekend i Berlin!  0 0
 • 05/29/15--00:09: Beste hotell i Zurich
 • Vil du bo midt i hjertet av Zurich? Hvorfor ikke bo som de korrupte FIFA-toppene, på luksushotellet Baur au Lac. Her har du et 5-stjerners hotell som tenker på alt! Skulle du bli arrestert i løpet av ditt opphold på hotellet, sørger personalet for å holde opp laken så ingen ser deg på vei ut til politibilen. Noen særlig mer luksuriøs måte å bli arrestert på finnes nok ikke.

  Men hotellet passer bra også for andre som ikke er korrupte, men med tanke på døgnprisen er det sikkert enklere å betale med firmakortet til FIFA, enn å bla opp fra egen lomme. En weekendtur med to overnattinger koster ca 14.000 kroner for et dobbeltrom eller 50.000 for en Deluxe Suite. I suitene er det gratis minibar inkludert, så det må jo gå ann å tjene tilbake en del der. På Baur au Lac er det også gratis Wi-Fi, samt et treningssenter som gjestene kan benytte kostnadsfritt.

  Spise middag gjør du på Restaurant Pavillon som har en stjerne i Guide Michelin, og etter det gå en tur ned i nattklubben som er privat kun for hotellets gjester. Vi vet ikke om det er noen FIFA-topper igjen på hotellet når du ankommer, men lukten av svarte penger sitter garantert igjen i veggene på hotellet.


  Bestill opphold på Baur au Lac her.  0 0
 • 06/24/15--02:00: Beste hotell i Gøteborg
 • Da var det tid for Luksusreiser å dra på en weekendtur til Gøteborg, og hva er vel bedre enn å bo på en av de beste hotellene i Gøteborg? Det finnes en rekke topphoteller i Gøteborg, men denne gangen hadde vi tenkt å prøve oss på det gamle posthuset, hvor Petter Stordalen har bygd om til hotell. Desverre var det fullbooket på det nye hotellet Clarion Hotel Post, så vi fikk ta til takke med nabohotellet Scandic Crown, hvor en penthouse med terasse ikke er å forakte det heller! Faktisk så hadde vi utsikt rett mot det gamle posthuset, så det ble jo nesten som vi hadde tenkt oss. Begge disse to hotellene ligger kun et par minutters gåtur fra togstasjonen i Göteborg sentrum.

  De beste hotellene i Gøteborg


  Skulle det være utsolgt på en av disse poppulære hotellene, så finnes det en god del andre hoteller i Gøteborg, som også holder høy standard. Et bra alternativ er det velkjente Gothia Towers Hotel, som ligger sentralt til ved siden av Liseberg. Hvis standarden på dette 4-stjerners hotellet ikke skulle leve opp til dine krav, kan vi anbefale luksushotellet Upper House som holder til i toppetasjene i nettopm Gothia Towers. Hotellet ble åpnet på høsten i 2013, og er per i dag kanskje det mest eksklusive hotellet i Gøteborg.

  Et annet hotell med bra beliggenhet er Elite Plaza Hotel, som ligger et steinkast unna det store shoppingsenteret Nordstan og Gustav Adolfs Torg. Dette er et klassisk hotell i topp standard, hvor du også finner gourmet restauranten Swea Hof. Hjørnesuiten på Radisson Blu Scandinavia Hotel er også et godt alternativ hvis du vil bo meget sentralt i Gøteborg. Vi bodde der ved vårt forrige besøk til Gøteborg og dette er også et hotell som kan anbefales, med veldig god frokost.

  Hvis du ønsker høy standard, men helst ikke vil bo på hotellrom, er Avenue A1 et perfekt valg. Dette er et selvbetjent leilighetshotell midt på Avenyn som er hovedgaten i Gøteborg. Du får her et fullt utsyrt kjøkken, gratis Wi-Fi inkludert og bor mitt i smeten, som de ville sagt i Gøteborg.

  Attraksjoner i Gøteborg


  Så hva gjør man på en weekentur til Gøteborg? Shopping i og rundt Nordstan i sentrum, er nesten ikke til å komme foruten. Reise dere med barn er et besøk til Universeum en veldig spennende opplevelse. Litt som en blanding av Teknisk Museum og en liten dyrepark på en og samme gang. Liseberg er jo også nesten obligatorisk for barnefamilier, og den velkjente familieparken inneholder masse ulike attraksjoner som passer for både store og små barn.

  Vi var også på Maritimam, som er et Maritimt Museum hvor man blant annet kan gå ned i en ubåt som ligger til kai. En skrekkfrydet opplevelse for barna, men egner seg ikke noe særlig hvis man er noe klaustrofobisk. Avslutningsvis er kanskje en fotballkamp på Gamla Ullevi for å se på blåvitt, en hyggelig avslutning på helgen hvis man liker fotball. IFK Göteborg topper nå Allsvenskan, og har i en årrekke vært et av Sveriges beste lag. God tur til Gøteborg!  0 0
 • 07/02/15--11:51: Secret Escapes
 • Nå kan du spare opp til 70 % på dine neste luksusreiser. Det er veldig enkelt å bli gratis medlem hos Secret Escape, hvor du får tilgang til ledige rom på utvalgte luksushoteller. Dette er de beste prisene som kan oppdrives på nettet, og du kan få tilgang til de helt gratis i dag.

  Klikk her for å spare opp til 70 % på luksusreiser.

  Du kan velge mellom håndplukkede hoteller i den absolutt høyeste klasse som har ledige rom. Hotellene ligger både i Norge og i utlandet, og her gjelder prisene eksklusivt for medlemmer av Secret Escapes, som ligger under 70 % av vanlige priser. Selv om luksushotellene har ledige rom, vil de ikke legge disse ut på det åpne markedet, og derfor kan du nå bestille disse via et gratis medlemskap hos Secret Escapes.

  Klikk deg inn på hjemmesiden til selskapet i dag, for å få tilgang til slike ekslkusive tilbud med en gang. Secret Escapes har vært omtalt i både VG, Dagbladet og Nettavisen hvor kundene viser stor tilfredshet. Det koster ingenting å bli medlem hos Secret Escapes i dag, det er bare å klikke på linken, så har du tilgang til billigere hoteller på 2 minutter.  0 0
 • 08/13/15--02:00: Strandferie i Castelldefels
 • Hvis du har lyst til å besøke Barcelona men ikke ønsker i bo midt inne i storbyen, er den lille byen Castelldefels et glimrende alternativ. Du kommer deg raskt fra Castelldefels inn til sentrum av Barcelona med enten taxi, som tar ca. 20 minutter, eller med toget som bruker noen minutter lenger, men som koster en brøkdel. Slik har du muligheten til å kombinere strandferie litt utenfor byen, med en kort reisevei inn til sentrum av Barcelona hvis det frister en dag eller to. Dette er heller ikke noen utpreget turistby, så du slipper å vasse i turister fra hele Europa, du treffer i hovedsak på spanjoler på strendene.

  I Castelldefels ligger det en flere kilometer lang strandpromende, hvor også de fleste hotellene ligger. Vi har bodd på flere av de, men kan spesielt anbefale Hotel Playafels og Hotel Bel Air, som begge ligger helt nede på stranden. Fra terrassene nyter du en fantastisk utsikt over stranden og Middelhavet. Dette er kanskje ikke helt topp luksushoteller, men de holder begge en meget bra 4 stjerners standard, og må nesten få ekstra skryt på grunn av helt topp beliggenheter.

  Ønsker du heller å bo på et leilighetshotell, kan Masd Mediterraneo anbefales, som er et lite familiedrevet hotell med bare 17 rom. Hotellet har et eget spasenter, gratis wifi og veldig bra utstyrte leiligheter, som ligger bare 50 meter ovenfor strandpromenaden.

  Til Castelldefels reiser du ikke for å gjøre så veldig mye annet enn å ligge på stranden på dagen, og spise god mat på en av de mange gode restaurantene som finnes her. Vi kan anbefale blant annet Parilla Argentina Ushuaia med utrolige godt grillet kjøtt, Rincon de Galicia hvis du vil ha sjømat eller Restaurante Spriz for pizza og pastaretter. Hvis dere vil shoppe litt, ligger shoppingsenteret L'Anec Blau med litt over 80 butikker ca 20 minutters gåtur fra strandpromenaden, oppover mot gamlebyen i Castelldefels.

  Det skjer ikke så veldig mye i Castelldelfels bortsett fra på stranden, som er full av volleyballnett og andre strandaktiviteter, men det er da også et stille og rolig sted å reise på ferie til. Vil du oppleve litt mer, så ligger Barcelona bare en kvarters kjøretur unna, med sine luksushoteller og alt mulig annet som du kan gjøre i byen.

  strand castelldefels


  0 0
 • 09/23/15--07:40: Luksusferie i Thailand
 • Hvis du drømmer om et eksotisk reisemål med lange hvite strender, hoteller i topp standard og en utrolig vennlig befolkning, er det trolig Thailand du bør reise til. For å hjelpe deg å velge hotell, så anbefaler vi her noen av de absolutt beste hotellene i Thailand. Det finnes selvfølgelig også andre hoteller som er veldig bra, men skal du på en luksusferie til Thailand er disse meget gode alternativer, spesiellt hvis du er ute etter det lille ekstra!

  Layana Resort & Spa på Koh Lanta. Nærmere paradiset enn Layana Resort, er det nesten ikke mulig å komme i Thailand. Det føles nesten som om du bor midt inne i regnskogen, bare at du egentlig bor på et fem stjerners hotell med alle fasiliteter og egen privat strand. Layana Resort har lenge toppet listen til Tripadvisor over de mest populære hotellene i Thailand.

  Bo Phut Resort and Spa Koh Samui. På nordsiden av Koh Samui rett bortenfor den 12 meter høye gullstatuen Big Buddha, ligger et av Thailand absoulutt beste spahoteller. Dette er virkelig en fredfull oase, som egner seg til bryllupsreiser eller andre spesielle anledninger. Hotellet har en helt unik beliggenhet, på en av de beste strendene i Thailand. 

  Mandarin Oriental Bangkok. I hjertet av Bangkok med utsikt over elven Chao Phraya ligger gamle ærverdige Hotell Mandarin Oriental, midt i det beste hotelldistriktet i storbyen. Gourmetmaten på restauranten Le Normandie (er under oppussing) må oppleves, og bare utsikten er nesten verdt et besøk i seg selv. Dette er utvilsomt ett av de beste hotellene i Bangkok.

  The Shore At Katathani Kata Beach. Et stykke lenger sør i Thailand ligger resorten The Shore på Kata Beach i Phuket. Hit må du reise uten barn, for hotellet har 18-års grense for sine gjester. Stranden ved Kata Noi er en av de vakreste i Phuket, og her bor dere i en villa med egen privat pool. Solnedgangen nyter dere fra den eksklusive restaurenten The Harbour.

  Putahracsa Hua Hin Resort. I den sjarmerende feriebyen Hua Hin to og en halv times kjøretur sør for Bankgkok, bor dere aller best på Putahracsa Resort. Boutiquehotellet tilbyr meget eksklusive hotellerom eller en villa med privat basseng. Her bor dere perfekt rett på stranden og kan nyte late dager mens dere svømmer i evighetsbassenget på dette flotte hotellet.

  Thailand har en rekke andre hoteller og resorter som er på høyde med disse, men dette er våre favoritter hvis du er ute etter topp standard og riktig luksus. Thailand er et flott reisemål, og hvis du enda ikke har besøkt smilets land, er det nå på tide å gjøre noe med det. En luksusferie i Thailand gjør at du lader batteriene litt ekstra. God tur!

  luksus thailand


  0 0

  Det første som mange av oss tenker på når vi hører om den svenske vestkystbyenStrömstad, er billig kjøtt, alkohol og godteri. Men Strömstad er så mye mer enn bare svenskehandel og Nordby Shoppingcenter. Jovisst er det fint å ta ukeshandelen i Sverige, men hva om du tar inn på et hotell og blir der noen dager neste gang? Strömstad har blant annet vakker natur, gode restauranter og avslappende spaopplevelser. Er du fremdeles ikke overbevist? Det fikser vi enkelt med våre tre tips til ting å gjøre i Strömstad!

  1. Strömstad på sykkel
  Ta med deg sykkelen din neste gang du reiser til Strömstad. Det er en ypperlig måte å oppleve nydelig natur og den vakre svenske skjærgården på – samtidig som du får inn dagens treningsøkt. Dersom du bare er på snarvisitt i byen, kan du sykle en kort tur i lokalområdene. Du kan for eksempel sykle ”Hälsans Stig”, en runde på syv kilometer som tar deg gjennom Strömstads fineste steder. Dersom du har tid til en dagsutflukt, anbefales det å ta fergen fra nordhavnen i Strömstad til Kosterøyene. Særlig Sydkoster med sine åtte kvadratkilometer er perfekt for syklister. Hva med å sykle rolig rundt hele øyen, besøke den vakre utsiktsplassen Valfjäll, se den søte havnen Brevik og bade på en tilfeldig strand? Alt dette rekker du på en halv dag, med masser av tid til overs for å utforske Strömstads gastronomiske muligheter når du returnerer til byen.

  Finn sykkelkart og mer informasjon her:

  1. Duften av fersk sjømat
  Vel tilbake i Strömstad er det helt naturlig at magen begynner å rumle. Restaurantene i byen drar nytte av nærheten til sjøen og serverer havets delikatesser året rundt. Blant alle de gode restaurantene, anbefales det å ta en tur innom Rökeriet, en fisk- og skalldyrrestaurant med sitt eget røkeri! Menyen følger årstidene og de benytter kortreiste råvarer. Toppen av kransekaken er den store uteserveringen med havutsikt. Tenk deg en diger skål med dampende blåskjell badet i lyset fra en vakker oransje solnedgang? Det eneste vi kan tenke oss som er mer avslappende enn det, er en herlig spabehandling.

  Mer informasjon om Rökeriet:

  1. En liten bit historie på spa
  Visste du at folk har valfartet til Strömstad helt siden 1779 for å dra på spa? På den tiden besto en spabehandling av å drikke saltvann og kurere sykdommer med salte bad og tangbehandlinger. Spatradisjonen er fremdeles sterk i Strömstad, men metodene har (heldigvis) utviklet seg noe. Tenk deg yoga på bryggen med utsikt mot skjærgården. Eller en rolig padletur i kajakk på blikkstille vann. Eller et besøk på Strömstads Badanstalt med fullkroppsmassasje, tangbad og saltvannsbasseng – alt med panoramautsikt mot skjærgården og havnen. Vi kjenner at stresset slipper taket allerede.

  For mer informasjon om Strömstad Badanstalt:

  Hva synes du om tipsene våre? Fikk du lyst til å reise dit? Eller har du tips til oss om hva vi bør gjøre på neste tur? Legg igjen en kommentar her!

  strømstad


  0 0
 • 05/09/16--02:00: Leiligheter i Barcelona
 • Barcelona er byen som egentlig har alt! Her kan du slappe av på stranden, spise på topp restauranter, shoppe til kortet blir varmt eller for eksempel bare slappe av en dag oppe i Parc Güell. Vi har tidligere tipset om noen av de beste luksushotellene i byen, men av og til kan det være like bra og ha sin egen leilighet, hvis du vil ha litt større plass og kanskje muligheten til å ordne litt mat selv. Vi har testet 3 forskjellige leiligheter i bra standard og med gratis internett som absolutt kan anbefales for korttidsleie hvis du ønsker å bo i en leilighet i Barcelona.

  08028 Apartments - Les Corts.
  Leilighetene i 08028 Apartments ligger i den stille og rolige bydelen Les Corts, noen hundre meter bortenfor Camp Nou som er hjemmebanen til FC Barcelona og rett ved metrostopp Les Corts. Rett utenfor leilighetene ligger tapasrestauranten Lizarran, med noen av de beste pintxos du kan tenke deg. Alle leilighetene har terrasse som vender ut mot Travessera de Les Corts, men det ligger en park i mellom som skjermer mot støy fra trafikken. Kort vei til shopping i L'illa Diagonal.

  Feelathome Plaza Apartments.
  Et par hundre meter sør for Plaza Espanya ligger dette lille leilighetskomplekset, ca 100 meter fra metrostopp Hostafrancs. Leilighetene med ett eller to soverom har balkong eller terasse og det ligger en veldig bra hamburger-restaurant nederst i den samme bygningen. Herfra har du kort avstand til mange butikker, barer og restauranter og den flotte fontenen Font Màgica de Montjuïc nedenfor ærverdige Museu Nacional d'Art de Catalunya, som har et spektakulært lysshow hver kveld.

  Ramblas Building.
  Hvis dere heller vil bo ved gamlebyen og et par hundre meter fra metrostopp Liceu på La Rambla, er disse leilighetene et utmerket valg. Det finnes leiligheter med både ett og to soverom, samt at du kan bestille med balkong eller terasse. Frokost var mulig å bestille, men vi benyttet hos heller av en gratistjeneste hvor de handlet inn mat til oss, som sto i kjøleskapet når vi kom. Fra leiligheten er det ikke mer enn 15 minutter å rusle ned til stranden på Barceloneta.

  Hvis dere liker kjøtt fra Argentina, må dere besøke Buenos Aires Grill i Carrer de València. Her er det smart å bestille bord på forhånd, servicen og kjøttet er absolutt noe av det beste du kan få i byen og chimichurrien er helt fantastisk! Passer bra med en utflukt for eksempel opp til Parc Güell (metro L3-grønn linje til Vallcarca) på formiddagen, for å få opp apetitten før dere spiser en bedre middag på Buenos Aires om kvelden.

  Et annet tips for mat om kvelden er den snart 200 år gamle restauranten Set Portes i Passeig Isabel, som har spesialisert seg på Paella og sjømat. Også her er det lurt å bestille bord i forveien, for å slippe å vente lenge. Det lønner seg å velge noen av dagens anbefalinger, og kan nesten garantere at dere da ikke vil bli skuffet! Prøv gjerne et glass med Sangria de Cava sammen med en Paella, forfriskende og godt! God tur til Barcelona!

  parc güell barcelona


  0 0
 • 08/04/16--06:10: Beste hotell i Karlstad
 • Karlstad er den største byen i Värmland i Sverige, og et populært reisemål for nordmenn som drar over grensen for billig shopping. Vi bor nesten alltid på Stadshotellet rett ved Stora Torget når vi er i Karlstad, men det finnes også flere andre gode alternativer i Karlstad sentrum, som vi skal nevne her. Mange forbinder sikkert Karlstad med hockeylaget Färjestad BK, og et besøk til Löfbergs Arena er vel nesten obligatorisk hvis du liker hockey, og da bør du også velge et hotell som legger til rette for en tur på matchen. Scandic Winn har for eksempel gratis buss til og fra Löfbergs Arena så lenge du tar en drink i baren før avreise, og her er det alltid god stemning på kampdager. Hockeybilletter kan du bestille i forveien på Färjestad sin hjemmeside, men det blir sjeldent helt utsolgt bortsett fra i sluttspillet.

  De beste hotellene i Karlstad

  Men litt tilbake til anbefalte hoteller i Karlstad. Vi mener det er best å bo i sentrum, så hoteller litt utenfor har vi ikke med denne gangen. Mange reiser også med toget til Karlstad, og da er det en fordel å bo i nærheten av togstasjonen, som ligger rett ved sentrum.

  Elite Stadshotellet er som nevnt vår favoritt. Beliggenheten ved Klarälven midt i hjertet av Karlstad er topp, med veldig bra restauranter enten på hotellet eller i umiddelbar nærhet.

  Clarion Hotel Plaza ligger rett ved togstasjonen midt i shopping-distriktet. Frokosten som blir servert på Hotel Plaza er kanskje den største grunnen til å bestille her, den er bare utrolig bra.

  First Hotel River C ligger også rett ved Klarälven og alle rommene har utsikt mot elven. Veldig bra beliggenhet rett utenfor sentrum, men alikevel bare et par minutter å gå inn til byen.

  Scandic Winn er som sagt et perfekt utgangspunkt for hockeymatcher, men hotellet har også en veldig bra beliggenhet i nordenden av byen. Barn under 13 år bor gratis på hotellet.

  Men Karlstad har også mye mer å by på. Reiser dere om sommeren kan vi anbefale to kjempefine strender som ligger litt utenfor sentrum. Både Bomstad-Baden og Skutberget ligger ca. 10 minutter med bil fra sentrum av Karlstad, og har flotte sandstrender. Dere kjører E18 mot Oslo forbi shoppingsenteret Bergviks og Ikea. Hvis dere ikke har bil ligger det også en fin sandstrand i Mariebergsskogen, en kilometer sør for sentrum av byen. Er det ikke sol, kan et besøk til det store innendørs badhuset Sundstabadet være en god ide.

  Andre attraksjoner dere bør besøke når dere er i Karlstad, er blant annet Värmlands Museum rett bak Stadshotellet, som har mange spennende utstillinger hele året. Reiser dere med barn, er Nöjesfabriken et populært stoppested. Her ligger det blant annet et digert lekeland, bowlinghall og flere restauranter. Det arrangeres også konserter på Nöjesfabriken som ligger noen hundre meter øst for Hotel Plaza. Wermland Opera som stort sett holder til i Karlstad Teater, har mange interessante konserter og musikaler, eller så er også Scaleteateret et fint sted for underholdning i Karlstad.

  hotell karlstad


  0 0
 • 08/17/16--12:26: Familietur til Liseberg
 • Nå er kanskje ikke en tur til Liseberg det du forbinder med en luksusferie, men hvis du er 8 eller 10 år gammel, så er det nettopp Liseberg som er en skikkelig luksusreise! Vi kan anbefale tre forskjellige muligheter for overnatting, og det kommer egentlig mest ann på smak og behag og hva dere liker mest. Er beliggenheten det viktigste, bør dere bestille rom på Gothia Towers som er et av de beste hotellene i Gøteborg, for dette hotellet ligger på den andre siden av gaten av Liseberg. Med andre ord tar det bare et minutt å gå før dere er i parken, husk bare å kun krysse gaten når det lyser grønn kanin!

  Et annet familievennlig hotell er Hotell Odin som ligger 15 minutters gåtur fra parken, ved siden av jernbanestasjonen. Fordelen med dette hotellet er at både frokosten og middagen er inkludert i prisen. Ettersom vi bor ganske mye på hoteller, ville vi denne gangen prøve noe annet, og vi bestillte derfor en hytte på en campingplass som heter Lisebergsbyn. Men dette er også overnatting i høy standard som virkelig kan anbefales, og leiligheten innvendig minner egentlig mye mer om hotell enn camping. Lisebergsbyn ligger på et stille og rolig område i utkanten av Gøteborg, og det tar bare 5 minutter med trikken å komme seg ned til Liseberg.

  Bare 2 kilometer fra campingplassen ligger Delsjön badeplass, med en utrolig fin sandstrand og flere brygger. Du kan enten gå eller kjøre bil bort til stranden, og hvis det skulle regne en dag ligger det et innendørs eventyrsbad en kort biltur unna på Åbybadet, som var en skikkelig suksess for de minste! Vi hadde både sol og regn og fikk dermed prøvd begge deler.

  Tips til Liseberg-turen


  Hvis dere reiser om sommeren som de fleste andre, er det smart å kjøpe billettene på nett før dere drar, i hvert fall hvis planen er å prøve ut mange av karusellene og berg- og dalbanene som er i parken. Kjøper dere all-inclusive billetter på Liseberg.se, får dere nemlig med Express Pass på 3 valgfrie attraksjoner av de mest populære, og slipper inn uten å stå i kø, uten ekstra kostnad. På for eksempel Helix, Balder og Flume Ride, er det fort mellom 40 og 50 minutter å vente i høysesongen, så dette er absolutt å anbefale. Så morsomt å stå i kø er det ikke.

  Last også ned Liseberg-appen, så kan dere hele tiden se hvor lang kø det er på de forskjellige stedene, samt at den har et veldig bra interaktivt kart over hele området, slik at det er enkelt å finne fram, spesiellt hvis dere ikke har vært på Liseberg før. God tur!

  liseberg gøteborg


  0 0
 • 04/24/17--12:19: Luksusferie i Miami
 • Miami! Hva er vel et bedre reisemål for en luksusferie, enn å reise til Miami? Byen føles egentlig mere som en blanding av Spania, Latinamerika og Karibia enn USA, og så prater jo nesten alle spansk her også. De fleste hotellene ligger på rekke og rad i Miami Beach, hvor South Beach er det mest kjente og populæreste området. Men du finner også noen riktig gode hoteller downtown i Miami, men da har du et stykke å kjøre ut til stranden.

  Miami ligger på høyde med Kanariøyene, men har et noe mere tropisk klima. Når vi var der i April, lå temperaturen på mellom 26 og 28 grader på dagtid, noe som må sies å være veldig behagelig. Det kom også en liten regnskur noen ettermiddager, noe som bare frisket opp luften litt. Men hvor skal man bo når man reiser på en luksusferie til Miami? Her finner du i hvert fall noen veldig bra hoteller som alle ligger sentralt enten på stranden eller nærmere bykjernen.

  Ritz Carlton South Beach sies å være det absolutt beste hotellet på Miami Beach, men det var i litt for dyr prisklasse for denne turen. Hotellet ligger midt i det beste området rett på stranden og har adressen i restaurant og shoppinggaten Lincoln Road, et par hundre meter nord for velkjente Ocean Drive med Art Deco distriktet.

  Courtyard by Marriott Cadillac var hotellet vi valgte oss for turen, som ligger et par kilometer ovenfor South Beach. Et perfekt familiehotell rett på stranden, men hotellet har også et eget basseng kun for voksne hvis dere reiser uten barn. Pass på å bestill rom i den nye premium delen av hotellet, vi måtte sove første natten i den gamle delen på grunn av overbooking og det var ikke et like fresht rom. For de som reiser med barn som spiller Pokoemon Go, kan det nevnes at hotellet har et eget pokestop.

  W South Beach ligger rett på stranda ved Collins Avenue midt i mellom de to overnevnte hotellene, og er et annet hotell helt i toppskiktet. Alle rommene har balkong med havutsikt. På hotellet ligger det også en tennisbane og en basketballbane, for de som vil holde seg i form, eller du kan låne en sykkel gratis. W South Beach har et konsept de kaller Whatever/Whenever, hvor du når som helst kan be om at hva som helst skal leveres på rommet. De lover altså å fikse hva enn du ønsker!

  1 Hotel South Beach ligger 100 meter ovenfor W South Beach, og her er det egentlig bare smak og behag hvilket av de to man skal velge. 1 Hotel South Beach har et helt fantastisk Spa, et treningsrom utav en annen verden og en frisørsalong med det lille ekstra. Her er luksus og velvære i fokus. Din personlige concierge henter og bringer til og fra flyplassen, samt gir personlig service under hele oppholdet.

  InterContinental Miami ligger helt nede ved vannet mellom Bayside Marketplace ved siden av Hard Rock Cafe og Brickell Park ved Biscayne Boulevard i Downtown Miami. Dette hotellet egner seg godt hvis du skal på eller kommer av cruisebåten, ettersom det ligger bare et steinkast fra Port of Miami.

  Miami og Florida er stort, så det anbefalles å ha leiebil under hele oppholdet. Vi bestilte på Leiebilguiden.no hvor du kan sammenligne priser fra flere forskjellige selskaper på en gang. Hvis du ikke liker å kjøre bil i utlandet, kan taxier fra Uber anbefales. Billigere enn vanlig taxi og veldig enkelt å bestille, pluss at vi aldri ventet mer enn 2 minutter på en Uber-bil.

  Av opplevelser som kan anbefales, er en tur ut til Everglades med airboat noe som vil bli husket. Flere selskaper organiserer slike turer hvor man treffer på en Alligator eller flere. Vi dro til ut til Coopertown og så 7 Alligatorer i løpet av en snau times tur ute i sumpene. Vet ikke om dette er det beste stedet, men det tok bare 40 minutter å kjøre fra hotellet og noen andre som vi ble anbefalt ligger en lengre kjøretur innover i Everglades.

  Miami Seaquarium er vel også nesten obligatorisk, spesielt om man reiser med barn. På vei ut dit, rett etter broen fra fastlandet, på Virginia Key passerer man også den kanskje beste stranden i Miami. En fin dagstur som kombinerer en langgrunn sandstrand uten bølger med delfinshow etc. for de som liker det. Avslutt dagen, eller bare stopp for lunch på restauranten The Rusty Pelican, som har en helt utrolig utsikt over Miami Skyline! I USA må du gi driks i de fleste situasjoner, men husk på at en del restauranter allerede har inkludert tips når du får regningen. Det er stort sett ikke nødvendig å tipse dobbelt opp. God tur til Miami!
  0 0
 • 08/10/17--01:56: Luksusferie i Villajoyosa
 • Villajoyosa kalles ofte for Middelhavets perle, og det er ikke uten grunn. Denne fargerike byen ligger en drøy halvtimes kjøring nord for flyplassen i Alicante, og har en av de absolutt beste strendene på hele Costa Blanca. Hvis du vil ta inn på hotell i Villajoyosa eller La Vila Joiosa som er den Valencianske skrivemåten, anbefaler vi å sjekke inn på Hotel Allon Mediterrania! Det finnes også noen andre hoteller i byen, men dette er regnet for å være det beste.

  Se tilgjengelighet på Hotell Allon her

  Vi bodde der i noen dager nå i sommer, og utover standarden som er veldig bra, er beliggenheten helt fantanstisk. Hotellet ligger midt på stranden, og alle de ganske så store rommene med gratis wifi har egen balkong med havutsikt. Går du lei av stranden en dag, er det supert å slappe av nede ved bassenget, hvor det også finnes en poolbar og restaurant. Rett ved siden av hotellet ligger restauranten T-Class som vi testet to kvelder, og det var noe av det beste vi har prøvd på Costa Blanca. Litt høyt prisnivå men absolutt verdt hver eneste Euro.

  Villajoyosa har 310 soldager om året, og mellom mars og november er du nesten sikret sol hele tiden. Byen mellom Alicante og Benidorm er kanskje mest kjent for de fargerike husene som ligger ved strandpromenaden og oppover i byen, og de eldste husene i gamlebyen her er faktisk over 2.600 år gamle.

  De langgrunne strendene i Villajoyosa gjør dette til et perfekt reisemål for barnefamilier, men det klare vannet i havet her, gjør også at vannsport som dykking og snorkling er populært. Stranden er over 3 kilometer lang, og i nordenden av stranden ligger havnen hvor det kommer inn fersk fisk hver eneste dag.

  Hvis du er i Villajoyosa den siste uken i juli, vil du kunne oppleve festivalen Moros y Cristianos, hvor man feirer seieren over maurerne for nesten 500 år siden. Gjennom gatene i byen er det opptog hvor man viser frem noen utrolige prosesjoner og kostymer som skal gjennskape slaget hvor de kristne tok tilbake byen. Dette er en fantastisk opplevelse.

  Fra Villajoyosa har du også kort vei videre nordover til andre populære feriesteder på Costa Blanca. Det tar 10 miutter å kjøre bort til Benidorm, som kanskje er den største partybyen på kysten, og kort etter den kommer du til Albir, Altea og Calpe, som alle ligger som perler på en snor langst den vakre kysten. Hvis du ikke vil bo på hotell, finnes det også leiligheter til leie i gamlebyen som kan anbefales. God tur!

  Se oversikt over ledige hoteller og leiligheter i Villajoyosa her  0 0
 • 09/14/17--05:04: Ferie i Guardamar del Segura
 • Guardamar del Segura eller bare Guardamar som de fleste sier, ligger litt mindre enn en halvtimes kjøring sør for flyplassen i Alicante, et kvarter nord for Torrevieja, og byen er en av de absolutt beste stedene å reise på ferie til på Costa Blanca i Spania. I Guardamar finner du ikke bare en masse feriehus som kan være tilfelle andre steder langs kysten, for dette er en by som har behold sin spanske sjarm, med flere trange gater, mye kultur, flotte parker og kanskje den beste stranden på hele Costa Blanca. Byen har ca. 20.000 fastboende hele året, men om sommeren mangedobles dette, da både turister og spanjoler som bor lengre inn i landet reiser til Guardamar for å nyte solen og strandlivet. Det finnes flere hoteller i og rundt Guardamar, og her er noen som kan anbefales:

  Parque Mar er et 4 stjerners hotell som ligger veldig sentralt til ved Parque Reina Sofia midt i sentrum av Guardamar. Herfra er det gangavstand til alt som finnes i byen, og du går ned til strandpromenaden på bare et par minutter. Kanskje det eneste minuset på hotellet, er at det ikke finnes noe svømmebasseng, men bortsett fra det kan det virkelig anbefales.

  Hotel Guardamar er et litt enklere og billigere hotell, som ligger i en stille sidegate bare hundre meter fra stranden i Guardamar. Beliggenheten er meget bra og hotellet har et lite basseng med sol hele dagen. De fleste rommene har balkong med havutsikt.

  Apartamentos Europa Sun House Beach er et leilighetshotell som ligger i nordenden av byen, hvor alle leilighetene har store terasser og er fullt møblert med alle kjøkkenmuligheter hvis dere vil ordne litt mat selv. Kort vei til supermarkedet Masymas, men det tar 10-15 minutter å gå ned til stranden. Hotellet har et bra utendørs bassengområde, lekepark for barna, samt tennisbane og treningsrom.

  Hotel Playas de Guardamar er det eneste hotellet i Guardamar som ligger på stranden, og er helt perfekt hvis det er strandlivet som er målet med reisen. Her finner du også et stort basseng utendørs, samt et spa med innendørs basseng og treningsrom. Vær oppmerksom på at hotellet ligger i El Moncayo, som er 5 minutter med bil unna sentrum av Guardamar.

  Marjal Guardamar Resort er kanskje det beste overnattingsstedet hvis dere reiser med barn, for her har dere et eget badeland med vannsklier midt på området, og det finnes også et innendørs basseng hvis det mot formodning skulle være dårlig vær. Her bor dere i små bungalower av høy kvalitet, med både restauranter og supermarkedet i nærheten. Ca en kilometer ned til stranden, og leiebil anbefales.

  Det finnes en rekke bra restauranter i Guardamar, og de fleste ligger i nærheten av Parke Reina Sofia. Noen favoritter som klart kan anbefales er blant annet Terraza Sotavento med veldig bra frokost og lunchmeny (de stekte grønsakene er bare helt...), samt bra utvalg både på tapas og drinker. Valenti Playa ligger på stranden rett nedenfor, og også her er det et supert sted å slappe av med lunchen, hvor bordene ligger bare 5 meter fra havet! Pizzeria Verona som også ligger ved parken, er det beste stedet for pizza i Guardamar eller så er også El Padrino et sikkert valg for å spise middag om kvelden.

  Hvis dere vil ha mat som er av det lille ekstra kan det være lurt å bestille bord enten på Le Bleu eller på Chema. Begge disse to restaurantene har veldig god mat i litt høyere prisklasse.

  Det anbefales at dere har tilgang til leiebil under oppholdet, og da går det også ann å besøke noen av de små byene i nærheten, som Rojales, Ciudad Quesada, Formentera, Benijofar, Algorfa, Almoradi eller til de litt større som Torrevieja eller Santa Pola. En tur inn til Alicante er også en fin utflukt for en dag.

  Det ligger også flere golfbaner i nærheten, hvor La Marquesa Golf er den nærmeste ved Rojales og Ciudad Quesada, men La Finca utenfor Algorfa er også meget populær blant golfere. En shoppingtur ned til La Zenia Boulevard nedenfor Torrevieja passer bra hvis man er litt lei av å bade en dag. Dette er et utendørs shoppingsenter med en mini vannpark, mange butikker og restauranter. Lunch på Che Argentino eller La Tagliatella er en fin avslutning her. Det finnes som du sikkert skjønner massevis å finne på i og i nærheten av Guardamar del Segura. God ferie!  0 0
 • 10/16/17--02:30: Beste hotell i Stockholm
 • Det er alltid hyggelig å reise på en weekendtur til Stockholm, men du rekker ikke over alt som finnes i byen på bare en helg. Hvis det er første gangen du reiser over til søta brors hovedstad, anbefaler vi at du konsentrerer deg om sentrum og Gamla stan til å begynne med, for å heller utvide litt på den neste turen. Hvis du reiser med fly og tar arlanda express til sentrum, eller kommer med vanlig tog, så er det ankomst på Stockholm Central. Med så mange hotell som finnes i byen, kan det være vanskelig å vite hvilket man skal velge. Her er noen av våre favoritter med bra standard og service, samt sentral beliggenhet midt i Stockholm sentrum, slik at det er gåavstand til det meste.

  Sheraton Hotel Stockholm ligger rett nedenfor Stockholm Central hvor vi hadde rom med en nydelig utsikt mot Stockholms Stadshus. Vi ble oppgradert fra et vanlig dobbeltrom til Superior i 5. etasje, ettersom det tydeligvis var ganske fullt denne helgen. Valet parkering som fungerte meget bra, bilen ble hentet på 3 minutter når vi ba om det. Helt grei frokost og generell bra service. Hotellet har også et spa og fitness senter, men det fikk vi ikke sjekket ut denne gangen.

  Grand Hotel som er med i The Leading Hotels of the World er kanskje flaggskipet av alle hotell i byen og har en de beste beliggenhetene i Stockholm med utsikt rett mot det kongelige slottet. Herfra er det kort vei til det kjente restauranten Operakällaren med nattklubben Cafe Opera, Kungsträgården med sine uteserveringer og videre til NK hvis man vil shoppe litt. Hotellet har høy prisklasse, men er absolutt verdt det om man vil unne seg det lille ekstra.

  First Hotel Reisen er et mindre hotell i på bryggekanten i Gamla stan, hvor man ser rett over til Skeppsholmen hvor blant annet det Moderna Museet ligger. Her bodde vi i 9. etasje og hadde utsikt mot Gröna Lund og cruisebåtene som går over til Finnland. I den gamle kjelleren kan man ta bastu sammen med et lite kaldbasseng som holder 16 grader. Nydelig frokost som man kan ta med seg ut, og spise på små bord ved fortauskanten om det er sol.

  Hva bør man oppleve i Stockholm?


  Hvis dere reiser med barn er et besøk til Gröna Lund, Junibacken og Skansen ganske sikre vinnere, men det var også spennende å gå rundt i slottet og se hvordan det ser ut på innsiden, og spesielt den gamle delen Tre Kronor som brant ned for 300 år siden. Å se på Riksregalierna som vi kaller kronjuvelene nede i det mørke Skattkammeret, er også en opplevelse for både store og små. Hvis dere har tid, bør dere også få med dere vaktskiftet til den svenske garden utenfor slottet klokka 12.15 hver dag (13.15 på søndager). Det tar litt over en halv time.

  Vasamuseet er et annet sted som er veldig interessant å få med seg. Dette krigsskipet sank uten forvarsel rett ved havna nedenfor slottet i Stockholm, før det i hele tatt skulle ut på jomfruturen. Museumet er veldig godt egnet for barn, med mange spennende aktiviteter. Reiser dere om sommeren kan øyhopping i skjærgården være en fin tur. Det går en rekke ferger fra enten Skeppsbrokajen ved Slussen eller Strömkajen utenfor Grand Hotel, hvor man kan velge mellom guidede turer eller å bare oppleve Stockholm fra vannet på egenhånd.

  Å bare vandre rundt i Gamla stan er også noe som må oppleves. Med sine gamle bygårder og arkitektoniske perler, er dette et perfekt område for en spasertur på søndag etter frokosten. Stortorget i Gamla stan er en av Stockholms mest historiske plasser, her skjedde det kjente blodbadet i byen for nesten 500 år siden, hvor flere biskoper blant annet regelrett mistet hodet. Men her kan dere i dag nyte dagen på en av cafeene. Uansett, god tur til Stockholm!


  0 0

  Las Vegas har mulig et ufortjent rykte på seg som en noe harry destinasjon, men dette stemmer overhodet ikke med virkeligheten. Du kan nemlig leve et luksuriøst liv i Vegas og oppleve spilling og kasinoer i verdensklasse, forutsatt at du har en lommebok til å betale for moroa.

  De fleste av oss havner nok et stykke midt i mellom, og da er det en god trøst at det er fullt mulig å gjøre flere hotellkupp i Las Vegas. Dette gjelder særlig i ukedagene, og det kan derfor være lurt å legge inn et lite avbrekk i en annen amerikansk by før ferden går videre til verdens kasinohovedstad.

  Legg inn et avbrekk i New York
  Flyturen til Las Vegas fra Europa er nemlig en lang og strevsom opplevelse hvis du flyr på økonomiklasse, og vi anbefaler derfor at du flyr inn på en fredag og tilbringer den første helgen i New York. New York er som skapt for shopping og sightseeing, og du bør selvsagt få med deg ting som Frihetsgudinnen, Central Park, Times Square og Broadway. Hvis du har vært i The Big Apple tidligere frister det kanskje å oppdage mer om de forskjellige nabolagene som Harlem og norske Brooklyn før du trekker deg tilbake til luksushotellet du bor på. Her kan du blant annet sjekke siste nytt og nye spill i nettcasinoet, sånn at du er sikker på å at du er oppdatert før avreise til Las Vegas.


  Få ting slår New Yorks skylinje. "New York" (CC BY 2.0) by Zeeyolq Photography

  Hent inspirasjon i nettcasinoet
  Det kryr nemlig av norske casinoer på nett, og de fleste spilloperatørene lokker deg med fristende bonuser på både spilleautomater og poker for at du skal velge å spille i online-casinoet deres. Når du har funnet de eksklusive free spins og tilbud som passer deg best, kan du begynne å lete etter spill du har lyst til å prøve i landkasinoet. Dette er særlig viktig hvis du planlegger å spille kortspill som blackjack og poker, ettersom det sitter flere rutinerte spillere rundt bordene i Las Vegas som virkelig kan sakene sine. Du bør derfor vite nøyaktig hva du gjør før du gir deg i kast med spillingen, noe som fører til at de fleste nybegynnere nøyer seg med å varme opp med vanlige spilleautomater i et av byens mange kasinoer.

  Legendariske The Strip må bare oppleves. The Strip from The Fashion Mall (CC BY-SA 2.0) by TDelCoro

  Las Vegas er mer enn kasinoer
  Dette avhenger selvsagt av hvilken smak du har og målene du har med kasinospillingen, men de aller fleste luksushotellene i Las Vegas har et kasino som er tilknyttet eiendommen. Dette betyr at du ikke engang behøver å forlate bygningen for å oppleve gambling i verdensklasse, men Las Vegas har faktisk litt mer å by på enn kasinoer og gambling. Midt i uken bør du vurdere å avlegge et besøk til nasjonalparken Red Rock Canyon, men dette bør bare gjøres om vinteren. Det blir nemlig uhyre varmt i Las Vegas om sommeren, og på denne årstiden er det beste å oppholde seg inne i kasinoet på jakt etter minner og gevinster for livet.

  0 0

  Når vinterkulda fester et jerngrep rundt det langstrakte landet vårt er det lett å drømme seg bort til varmere destinasjoner på den sørlige halvkulen, og det finnes flere spennende destinasjoner i Asia og Afrika som kan besøkes av reiseglade nordmenn.

  Seychellene i Det indiske havet kan tilby flere luksushoteller samt eksklusive strender og kasinoer til deg som er glad i både sol og spenning. Seychellene er en mer liberal destinasjon enn like eksotiske Maldivene, og her kan du lese mer om denne destinasjonens kritthvite strender: www.luksusreiser.com/2014/08/maldivene-er-et-perfekt-reisemalene-for.html. Seychellene derimot består av 115 øyer kan du nyte late dager på stranden om dagen og oppleve spenningen i flotte landkasinoer om kvelden.  Strendene er innbydende på Seychellene. "Grand Anse, La Digue, Seychelles" (CC BY 2.0) by jmhullot

  Tren deg opp i nettcasinoet
  Kanskje føler du at erfaringen din ikke strekker til før du skal entre landkasinoet? Dette er ikke noe problem i disse dager, ettersom det finnes et rikholdig spilltilbud på nettet hvor du kan øve og trene deg opp på forhånd. På sider som bonuskode.net finner du flere gode bonuskodetilbud, sånn at du kan finne de beste nettcasinoene og de mest gunstige kampanjene som retter seg mot norske spillere. Kanskje finner du også en spilleautomat du liker før avreise som du finner igjen i landkasinoet når du har landet på eksotiske Seychellene.

  Kasinoer og strender på Mahé​
  Dette er den største øyen på Seychellene hvor du finner hovedstaden Victoria og ikke mindre enn tre landkasinoer hvor du kan teste ut kunnskapen din fra nettcasinoet. Sør på øyen finner du Club Liberté kasino, mens du lenger nord kan hygge deg i Gran Kaz og Bay Resort Casino. Disse kasinoene praktiserer ikke noen streng dresskode og du kan nærmest gå direkte inn fra stranden og sette deg ved rulettbordet. Vi anbefaler allikevel at du kler deg litt opp, sånn at du ikke blir tatt for en nybegynner når du begynner å spille.

  Fra kasinoet til Aladabra Atoll
  Når du har reist helt til Seychellene kan du allikevel ikke sitte i kasinoet hele dagen, og her kan du lese mer om ting du kan bryne deg på: www.nettavisen.no/2979283.html.  Aladabra Atoll er et korallrev som strekker seg rundt 40 km rundt øygruppen, og det er således perfekt for snorkling og andre aktiviteter i det våte element. Vi garanterer deg en opplevelse for livet når du titter ned i det yrende livet på havbunnen, og det kan være en god idé å investere i et undervannskamera før avreise.

  Enkelte strender kan også være folketomme. "Cote D’Or Beach" (CC BY-SA 2.0) by Mark Fischer

  Ikke sitt i kasinoet hele dagen – vær aktiv
  Casinospilling er kanskje ikke den mest kaloribrennende aktiviteten, og på Seychellene finnes det et rikholdig aktivitetstilbud du også kan utøve på land for å holde vekta under kontroll. Aktiviteter som golf og tennis er tilknyttet mange av luksusresortene, og du kan også leie en sykkel, hvor du i løpet av kort tid kan tilbakelegge store avstander på de flate veiene. Hvis du savner den norske fjellheimen er det også mulig å ta et avbrekk fra stranden og legge ut på korte fjellturer på hovedøyen Mahé. Seychellene er således en destinasjon hvor det er umulig å kjede seg og hvor spennende opplevelser venter på deg både inne og ute.

  0 0
 • 02/11/18--11:45: Beste hotell i Benidorm
 • Mange tenker kanskje på Benidorm som et slitent partysted fullt av engelske charterturister som drikker litt for mye, og kan sikkert stemme i noen sammenhenger. Men Benidorm er så utrolig mye mer enn bare denne lille delen. Byen med de kjente høyhusene midt på Costa Blanca, er nemlig en oase for så mange flere enn de som går fra pub til pub. Gamlebyen i Benidorm har noen av de beste tapasrestaurantene i denne delen av Spania, og strendene strekker seg kilometervis nedenfor byen. Når du i tillegg har en beliggenhet bare 40 minutter fra flyplassen i Alicante, 5 minutter fra den vakre byen Villajoyosa, 10 minutter fra Altea og videre 10 minutter til Calpe, eller en liten halvtime fra den historiske byen Guadalest, så skjønner du kanskje at Benidorm ligger midt i smørøyet.

  Så skal du reise en tur til Benidorm kan det være greit å finne ut hvor du skal bo. Her er en liten oversikt over noen av de beste hotellene du finner i Benidorm, som vi kan anbefale for både kortere opphold eller lengre ferieturer.

  Hotell Melia Villaitana
  Hvis du vil bo litt utenfor sentrum er Melia Villaitana et glimrende valg. Hotellet er bygdt opp som en tradisjonell landsby ved Middelhavet, og har både spasenter, flere bassenger, flere restauranter, tennisbaner og 2 golfbaner i umiddelbar nærhet. Alle de luksuriøse rommene har egen terasse med utsikt. Hotellet ligger bare en kilometer unna familieparken Terra Mítica og badelandet Aqua Natura.

  Gran Hotel Bali
  Hvis du heller vil bo i sentrum av Benidorm, kan Gran Hotel Bali skilte med å være Europas høyeste hotell med sine 52 etasjer. Hotellet har flere bassenger, treningsrom, spa og rom med egen balkong og en helt fantastisk utsikt over Middelhavet. Hotellet ligger i den sørlige delen av Poniente stranden.

  Hotel Boutique Villa Venecia
  Er du ute etter hotellet med det lille ekstra, er nok Villa Venecia det du bør gå for. Dette 5 stjerners hotellet ligger rett ved gamlebyen og utsiktspunket Mirador de Sant Jaume på Levante stranden. Området rundt hotellet er så langt fra du kan komme fra pubrunder og billig øl, for dette er selve indrefileten av Benidorm. Hotellet har det meste du behøver og utsikten kan ikke forklares, den må oppleves!

  Grand Luxor Hotell
  Det siste hotellet vi vil anbefale ligger også litt utenfor selve Benidorm, men har den fordelen av at det ligger inne på området til fornøyelsesparken Terra Mítica, og inngangsbilletter til parken er inkludert i prisen. Hotellet har familierom med gratis wifi og fantastiske svømmebassenger både inne og ute. Helt upåklagelig standard og kan anbefales både for deg som reiser med og uten barn.

  Hva kan man gjøre i Benidorm?


  Her finner man egentlig noe som passer for alle. Gamlebyen som er nevnt flere ganger, er et opplagt sted for god mat og drikke. Her kan man nesten ikke tro at man befinner seg i nærheten av engelskmenn på pubrunder, og tankene strekker seg nærmere San Sebastian nord i Spania, i alle fall når det kommer til de fantasktiske restaurantene med tapas. Du finner nemlig også i hovedsak baskiske tapasbarer her, og disse er kjent for å ha de beste tapas i hele Spania. Prøv deg fram og finn din favoritt.

  Det finnes også flere gode familieparker i og omkring Benidorm, hvor Terra Mítica kanskje er den mest kjente, men du kan også besøke dyreparkene Mundomar og Terra Natura som passer til både halv og heldagsturer, samt de to vannparkene Aqualandia, som ligger vegg i vegg med Mundomar og Aqua Natura som hører til Terra Natura. Begge badelandene er sikre vinnere blant de minste.

  Ellers så er det jo bare å slappe av enten ved bassenget på hotellet eller nede på bystranden i Benidorm, enten på Playa Poniente eller Playa Levante som er den som ligger mot øst av de to strendene i Benidorm. God ferie!

  hoteller i benidorm


  0 0
 • 05/17/18--13:20: Luksus i Arguineguin
 • Om du vil reise til Gran Canaria og skal bo på noen av de beste hotellene på øya, så har Arguineguin noen veldig gode alternativer. Vi har tidligere skrevet om hoteller på Gran Canaria, men tenkte å se litt nærmere på hva som finnes i Arguineguin, ettersom dette området er kanskje det mest populære blant nordmenn som reiser til Gran Canaria, og mange har kjøpt seg en feriebolig her.

  Denne lille fiskerlandsbyen helt sør på Gran Canaria kalles av en del for lille Norge, for her finnes det blan annet en sjømannskirke, norsk skole, norsk legesenter og du får kjøpt norske matvarer ii de fleste butikker. Men her ligger det også noen riktig bra hoteller, hvis du vil feriere i dette området.

  Radisson Blu Resort er av mange ansett som et av de absolutt beste på hele Gran Canaria. Dette ligger egentlig i området som heter Patalavaca, som er ca 10 minutter å gå unna sentrum av Arguineguin. Alle rommene har terasse med en fantastisk utsikt over havet og alle fasiliteter du kan tenke deg.

  Club Puerto Atlantico er et alternativ hvis dere vil bo nærmere sentrum. Dette er et ganske lite hotell, som ligger hel nede ved sjøen. Hotellet har topp standard og tilbyr leiligheter som enten studio, med 1 soverom eller 2 soverom. Her ligger også Rossini Restaurant som er en av de absolutt bedre i dette området. Hotellet har veldig bra anbefalinger av tidligere gjester på Booking.com.

  Anfi del Mar er et kjent ferieanlegg som også ligger 10 - 15 minutters gåtur unna sentrum av Arguineguin. Her er leilighetene solgt som ukesandeler, hvor det er mulig å kjøpe de billigere i bruktmarkedet, men det er også mulig å finne noen slike leiligheter til utleie av privatpersoner. Anfi del Mar har også kanskje den beste stranden i dette området.

  Det finnes også en rekke private leiligheter i Arguineguin du kan leie deg inn på via Booking.com. På blant annet anlegget Monte Carrera, hvor mange nordmenn har kjøpt seg leiligheter, finnes det en god del ledig, hvis dere ikke ønsker å bo på store hotellkompleks, men også andre leiligheter rundt om i Arguineguin ligger til utleie på bookingsiden.

  Hva finnes mer i Arguineguin?


  Hver tirsdag er marked i Arguineguin nede ved sjøen lengst øst i byen, og hit kommer det folk fra hele Gran Canaria for å prute og handle. Hver eneste dag kommer det inn fiskebåter med fersk fisk til havnen i Arguineguin, som selges videre til restaurantene her. Du er altså rimelig sikker på å få en god fiskemiddag, eller en lunch på en av de mange spisestedene. Du finner ikke så veldig mye natteliv i denne litt søvnige byen. Hvis dere vil ut på kvelden, finnes mesteparten av barer på det litt eldre shoppingsenteret Ancora. For de som vil være oppe lengre, anbefales det å reise inn til enten Puerto Rico eller Playa del Ingles, som begge ligger omtrent 10 minutter unna med taxi. Alt i alt er dette et ypperlig feriested for par og familier, som vil reise på ferie til det stedet som mange mener har verdens beste klima. God tur!